Sistemsko skrbništvo

Sistemsko skrbništvo razumemo zelo enostavno: vse vam mora delovati. sistemsko skrbništvo ne zajema samo intervencije v primeru težav ampak tudi skrb, da vaš oprema optimalno teče. Trudimo se pričakovane napake prestreči še preden se zgodijo. Nekaj s pravilnimi pristopi, nekaj s pomočjo orodij, ki so na voljo, veliko pa na podlagi dolgoletnih izkušenj.

Načrtovanje IT sistemov

Pri manjših do srednjih podjetjih prevladuje mnenje, ad bo informacijski sitem rasel z njimi. Kot se bodo potrebe podjetja večale, tako se bo samo dokupovala strojna in programska oprema. Pa v praksi ni popolnoma tako. Že pri več kot enem PC računalniku se pojavijo vprašanja kot, kje bodo varnostne kopije, kje bo mrežni strežnik/ deljene mape... Pri večjem številu pa se lahko še bolj zaplete (prepustnost omrežja, dostop do skupnih map in pravice, kaj v primeru izpada)... Svetujemo na podlagi vaših pogledov in načrtov, da bo vaš sistem res pripravljen na izzive prihodnosti.

Virtualizacija

Vse popularnejša tehnologija migracije starejših sistemo na t.i. virtualne strežnike omogoča, da vaš sistem nenehno posodabljate in ob tem izgubite minimalno časa, z minimalnimi sredstvi in dokupi nove opreme. Virtualno okolje je primerno za vse vrste potreb, omogoča enostavne nadgradnje, management, načrtovanje in spremljanje tekočih procesov. Z veseljem vam jo predstavimo nin njene prednosti, da skupaj ocenimo kake koristi vam to lahko prinese napram drugim rešitvam.

Izdelava spletnih strani

Ali je potrebno sploh kaj povedati na temo spletnih strani ? Mi vam ponudimo celovite rešitve od oblikovanja, izdelave, programskega dela, gostovanje, zakup domen, povezave z bazami, spletnimi trgovinami ter drugimi aplikacijami, e-pošto, forumi. V glavnem - kompletna storitev na to temo.

Čiščenje računalniške opreme in strežniških sob

Ste že kdaj očistili vaš "server room". mislimo - fizično očistili? Koga ste najeli - čistilni servis? Visokokvalificiranega IT strokovanjaka? mislimo da ne. Ponujamo vam kvalitetno in poceni storitev, saj je ta "soba" najbolj delikatna soba kar se tiče strokovnega čiščenja prostorov.

Obvestilo o piškotkih 🍪

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Piškotki nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

ID PHP seje

Distribucija vsebin za hitrejše prikazovanje Cloudflare.
  • __cfduid

Decline all Services
Accept all Services